Ofis Bölme Yapımı ve Tasarımı: Ofis bölme kurumsal ofislerde firmanın kartviziti gibidir.Büyüklüğü ve tasarımı ile ürün kimliğini ve firmanın önemini yansıtır. Dolayısıyla ofis bölme mümkün olduğu kadar kusursuz olmalı, ziyaretçinin bütün duyularına hitap etmelidir. Ofis bölme sistemlerinin verimli kullanımını sağlamak, ofisinizden azami verimi alabilmek için ofisinizin konseptini çok iyi hazırlamak gerekir. Bu amaçla ofis bölme ile ilgili planlanması ve uygulanması gereken tüm kurulları uyguluyor ve sizin kartvizitiniz olan ofisleri düzenliyoruz.
Bir Ofis Bölme Nasıl Olmalıdır:
Fonksiyonellik daima göz önünde bulundurulmalı, kapalı ( dolu ofis bölme) modelleri yerleri doğru seçilmeli , toplantı odası ve müdür odası alanları ve görüşme alanları fazlaca iç içe geçmemeli ve ofisin genel havasını vurgulamak için cam ofis bölme paneli veya renkli cam ofis bölme malzemeler kullanılmalıdır. Özel yapım ofis bölme sistemleri son derece prestijli ve kullanışlı bölme duvarlar elde edilebilmekte, ancak bu uygulamalar çok masraflı çıkmaktadır. Çağrı bölme sistemlerinin üretmiş olduğu ofis bölme sistemleri birden fazla ofise taşınabilir.
Abartılı olmadan etkileyici bir cam ofis bölme olabilir.
Fakir görünmeden mütevazi ahşap bölme sistemleri ile kurulmuş olabilir.
Gözalıcı olmadan kumlu veya çizgili camlar kullanılarak davetkar olabilir.
İtici olmadan ofis bölme ürünü ön plana çıkarabilir.
Ofis Bölme Teknik Özellikleri:
Ofisinizde çalıştırılacak TV-video seti, buzdolabı, ışıklı panolar gibi malzemeler için elektrik bağlantısı gerekmektedir bu diğer ofislerde hayli bir zor iştir fakat ofis bölme kullanılan ofislerde bu gayet kolay bir iştir ofis bölme profilleri içinde 3,5 cm boşluktan bütün kablolar ve aydınlatma cihazları geçebilir. Ofis bölme duvarlarını oluşturan paneller dekorasyon için uygun bir zeminde toplanarak oluştururlar. Tasarlanan ofis bölme genel bilgileri ve niteliklerine uygun logo ve grafik çalışmalar ile desteklenebilir. Ofis bölme panellerinde yapılan uygulamalarda kesici ve delici malzeme kesinlikle kullanılmaz tutturma işlemini çift taraflı bantla veya vidalama motoru ile yapılır.