Bölme Duvar Nasıl Yapılır: Bölme duvar insanların var oluşundan bu güne hep ihtiyaç duyulan temel bir yapı elemanıdır, bölme duvar nasıl yapılır sorununa geçmeden önce bölme duvar nedir buna bir bakalım eskiye zamanlarda duvar denince akla taş tuğla yahut toprak gelirdi günümüz teknolojisi geliştikçe bölme duvar sistemleri kendini geliştiriyor ve yeniliyor. Taş duvar yerine alüminyum bölme duvar kullanılıyor. Buda yetmiyor bölme duvar içine ısı yalıtım ses özelliği ekleniyor hatta ve hatta jaluzi konularak uzaktan kumanda edilebiliyor. Artık eskisi gibi kum çakıl gibi yorucu beton duvarların yerini şeffaf ağır olmayan kolay montajı yapılan bölme duvarlar tercih ediliyor. Özellikle iç mekanda kullanılan ofis bölme duvar sistemleri kendini günden güne yenileyerek teknolojiyi hızla takip ediyor.
Bizim üretimini yaptığımız demontable bölme duvar sistemleri 80 mm genişliğine sahip mat eloksallı alüminyum duvar bölme çözümleridir. Bu sistemde ister monoblok ister derzli bölme duvar olarak kullanabilirsiniz bu bölme duvar sistemini yapmak çok basittir. Öncelikle montaj yerinde kesin ölçüler alınır sizin ofisinizde veya fabrikada imalat için hazır edilen ofis bölme profilleri toplanır, bu bölme duvar sisteminin yapımı şu aşamalardan geçilir. Öncelikle alüminyum profiller kesilir daha sonra ölçülere göre düzenlenir bütün kenarlara klips ve vidalama yapılır. Ardından yerinde montaja başlanır lazer ile montaj bittikten sonra tek taraflı olarak ahşap veya camlar giydirilir. Daha sonra iç camlar temizlenir jaluziler takılır ve diğer tarafa ait camlar takılır. Ofis bölme nasıl yapılır anlatmaya devam edelim son olarak kapanan camlar temizlenir fitilleri takılır iki cam arasında bulunan jaluziler için buton veya uzaktan kumanda montajı yapılarak bölme duvar montajı tamamlanmış olur. Yukarıda sizlere bölme duvar nasıl yapılır anlatmaya çalıştık umarım başarılı olduk.
Bölme duvar montajı bitti sıra kapı montajında öncelikle kapı kasaları montajı yapılır bölme duvar sistemlerinde kullanılan kapı kasaları sistem ile aynı renk ve ebattadır kapılar standart 90 x 210 boyundadır isteğe bağlı olarak kapılar geniş veya uzun olabilir. Kapıya öncelikle menteşe kol ve kilit montajı yapılır ardından kapı bölme duvar üstünde bulunan klipslere yerleştirilerek kapı montajı bitmiş olur. Hızlı bir şekilde yapılan bölme duvar sistemleri sizlere hayırlı olsun. Bölme duvar eğer siz yapmak isterseniz sitemizde bulunan teknik detayları inceleyebilirsiniz.